۱۳۸۸ مرداد ۱۸, یکشنبه

تلويزيون بابليه:
صالح مطلك: تنها گناه مجاهدين، عشق به ميهن است…
3:52:48 PM 1388/5/17
دكتر صالح مطلك رهبر جبهه گفتگوي ملي عراق
دكتر صالح مطلك رهبر جبهه گفتگوي ملي عراق

دكتر صالح مطلك رهبر جبهه گفتگوى ملى عراق تهاجم وحشيانه به اشرف را اقدامى براى خوش خدمتى به رژيم ايران دانست و گفت: تنها گناه مجاهدين اين است كه به كشورشان عشق مىورزند. وقتى مىبينم تانكها و زرهيها انسانها را زير مىگيرند قلبم مى‌خواهد منفجر شود.
صالح مطلك: من رفتار نيروهاى امنيتى تابع دولت عراق را، با انسانهايى كه حتى يك قبضه سلاح هم ندارند، با مردمى كه در تمامى دنيا مظلومتر از آنها وجود ندارد ديدم. آمريكاييها به آنها ظلم كردهاند، جامعه جهانى به آنها ظلم كرده است، رژيم ايران به آنها ظلم كرده است.
انسانهايى كه در سختترين شرايط زندگى كردهاند، در سختترين شرايط، ولى به كشورشان عشق مىورزند، نه عشقى كه ضررى براى عراق داشته باشد، عشق به كشورشان، و من فكر مىكنم كه هر انسان ملىگرا كه كشورش را دوست داشته باشد بايد كسانى را كه بهكشورشان عشق مىورزند، دوست بدارد و به آنها احترام بگذارد.
من آنها را چنين يافتم، عاشقان ميهنشان. من آنها را داراى عشق و ايمان و ارادهاى ديدم كه خيلى كم مىتوان در انسانها ديد، چه در غرب و چه در شرق و به همين خاطر به آنها احترام مىگذارم، بهخاطر همين صفاتى كه دارند، هم‌چنين با آنها بهعنوان يك انسان همدردى مىكنم ، انسانى كه داراى وجدان است چرا كه آنها مظلوم واقع شدهاند. بايستى در كنار چنين انسانهايى ايستاد و مىدانم كه قطعا در معرض انتقادات زيادى هم واقع مىشوم.
مجرى: شما بهاى سنگينى پرداختهايد ولى دولت اين بهانه را آورده كه بايستى حاكميتش را بر همه كشور اعمال كند.
دكتر صالح مطلك: در مورد اين مطلب هم صحبت مىكنيم. دولت حق دارد كه حاكميتش را در تمام كشور اعمال كند. ولى آيا آنچه دولت در اين قرارگاه مىكند براى اعمال حاكميت است؟ سؤال اين است؟ ، خير اينطور نيست و به عقيده من دولت بهآنجا رفته تا رضايت رژيم ايران را جلب كند. ما در اين مورد در شوراى سياسى صحبت كرديم و پرسيديم اى برادران آن‌جا رفتهايد كه حاكميت اعمال كنيد يا رژيم ايران را خشنود كنيد؟ اگر براى اعمال حاكميت رفتهايد ما با شما هستيم ولى آيا بهخاطر اين كه در چند كيلومتر مربع آدم هايى بودند كسانى هستند كه راه چارهاى ندارند و همه عليه آنها هستند، حتى يك قبضه سلاح هم ندارند و در سخت‌ترين شرايطبهسر مىبرند و اين در حالى است تحت حفاظت ما هم هستند، اعمال حاكميت ناقص خواهد بود؟ عرب مىگويد: ميهمان حق بزرگى به گردن صاحب خانه دارد.

آنها پناهندهاند، آنها شرايط خاصى دارند طبعا كسى خوب آنها را نمىشناسد. كسانى كه براى مدتى با آنها نشست و برخاست باشند، مىتوانند ويژگى آنها را بشناسند، كسانى را كه بهرغم عشقشان به وطنشان آن را ترك كردند.
وقتى كه مىبينم تانكها و زرهيها اين چنين انسانها را زير مىگيرد و آنها يك بار به چپ و بار ديگر به راست مىروند و هاموى ها، هامويهاى آمريكايى آنها را دنبال مىكند، قلبم مى‌خواهد منفجر شود.
… متأسفانه من انتظار چنين رفتارى را از طرف آمريكاييها نداشتم و اين براى من غيرقابل قبول است كه آمريكاييها آنها را به اين شكل رها كنند…

… خانم مريم رجوى مطرح كردند كه مىخواهيم به كشورمان برگرديم و مىخواهيم از عراق خارج شويم و به كشورمان برويم.

ولى بايد كسى بيايد و تضمين بدهد كه وقتى به آن‌جا رفتيم ما را محاكمه نكنند. ايا اين درست است كه به اين صورت بهاين قرارگاه برويم .
مجرى: آنها را بكشيم به نيابت از ايران.
المطلك: اين يك ستم است، مىخواستم نكتهيى را بگويم، من پيش از اين فكر مىكردم اگر آمريكاييها به‌صورت ناگهانى از عراق عقبنشينى كنند با توجه بهاينكه دستگاه امنيتى موجود غير كارآ و غيرمتعادل و بههر شيوهاى سياسى شده است، چه بر سر عراقيان خواهد آمد؟ حالا وقتى ديديم تانكها انسانها را زير مىگيرند، جواب خودم را گرفتم.
مجرى: كوبيدن مردم عراق
المطلك: اگر مىگفتيم كه ما توافقنامه امنيتى را نمىخواهيم و اى آمريكاييها امروز خارج شويد، در حالىكه ارتش و نيروهاى امنيتى در چنين وضعيتى هستند و دولت نيز درست بنا نشده است، راستى چه بر سر ما مىآمد؟
مجرى: تا اين لحظه كه چيزى عوض نشده، نه تركيب دولت و نه بقيه ارگانهاى وابسته به آن، ما با تهديدهايى مواجه هستيم. ممكن است عراقيان هم با همين صحنهها مواجه شوند….

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر